Puma x Helly Hansen

Puma x Helly Hansen

 

In het tweede seizoen van PUMA x Helly Hansen ontmoeten baan en veld berg en zee. De collectie is geïnspireerd op het sporterfgoed van beide merken, met op track geïnspireerde ontwerpen doordrenkt met technisch geavanceerde, prestatiegerichte details.

Een van de meest comfortabele en simplistische hardloopsneakers van PUMA, de Fast Rider was een favoriet aller tijden met zijn superlichte ontwerp en schokabsorberende Federbein-outsole De Fast Rider is vernieuwd als de Future Rider, herboren voor een casual-coole straatstijl met gewaagd materiaalspel en kleurenblokkering, een slankere outsole en ultracomfortabel Rider Foam. Helly Hansen brengt de Future Rider terug uit de jaren 90 met een functionele materiaalmix, comfortabel gebreide upper en cool retro kleurenpalet. De Ralph Sampson is het 80s court icoon, ontworpen voor Hall of Famer Ralph Sampson en is uitgedost in 90s kleurblokkering, utility textiel en gedurfde branding.

 

De PUMA x Helly Hansen Future Rider’s en Ralph Sampson’s zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 8 februari 2020 om 00:00 uur bij SneakerBAAS!

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen