Over SneakerBAAS, jouw store voor exclusieve sneakers!

SneakerBAAS sneaker store Utrecht

-

Wie is SneakerBAAS?

Welkom bij SneakerBAAS! Jouw nummer één winkel voor de meest exclusieve sneakers sinds 2007! Bij SneakerBAAS bezorgen we onze klanten niet alleen de beste sneakers, maar houden we onze bezoekers ook op de hoogte van de nieuwste en belangrijkste informatie over sneakers door onze unieke website-ervaring. Het leveren van de beste sneakers aan de klanten van SneakerBAAS is onze nummer één missie, die we voltooien aan de hand van goede service en een prettige en veilige shop ervaring.

De SneakerBAAS store in Utrecht

Naast de website hebben we ook nog een store die te vinden is in hartje Utrecht, waar we je graag eens langs zien komen. Het sneaker-assortiment is iets kleiner dan op onze website, maar onze medewerkers vertellen je graag meer over de schoenen die we er wel hebben liggen. Ook als je opzoek bent naar wat exclusievers is het goed om de winkel eens te bezoeken, omdat we zelf graag de schoenen uitzoeken die je niet overal vindt. Wil je het gelijk meenemen of laat je het liever thuis bezorgen? Die keuze laten we aan jou over.

De webshop

Via onze website heb je natuurlijk wel de mogelijkheid om ons hele assortiment te bekijken en te bestellen. Daarnaast is er ook de ruimte om jezelf te verdiepen in onze release blogs, zodat jij altijd op de hoogte bent van de nieuwste samenwerkingen van Nike, Karhu of een van de andere merken die we verkopen. Laat je inspireren en wordt opnieuw verliefd op je nieuwste paartje.

Ontdek BAASsound

Tegenwoordig voelt de sneakerwereld voor ons als veel meer dan alleen een gedeelde liefde voor schoenen. Door de diverse samenwerkingen tussen artiesten en sneaker merken, staat de wereld van sneakers nauw verbonden met andere werelden zoals de kunst- of muziekwereld. Dit geldt ook voor ons! Onze passie voor ruwe kicks, melodische synths en grimmige 303’s heeft geresulteerd in BAASsound, ons eigen platform voor elektronische muziek. Meerdere grote namen uit de scene zoals Secret Cinema, Remco Beekwilder en Cynthia Spiering hebben al een keiharde set voor BAASsound gedraaid. En er komt nog veel meer moois aan in de toekomst.. Stay tuned!

Meer dan schoenen...

Met meer dan tien jaar ervaring is SneakerBAAS een bewezen speler in de sneakergame, zowel in Nederland als daarbuiten waar we beide nog altijd aan het groeien zijn. Naast de grote en wereldberoemde merken die we voeren zoals Nike, Adidas en PUMA, houden we ons namelijk ook graag bezig met de nieuwste releases van merken zoals Karhu, Saucony en KangaROOS, wat inmiddels ook al heeft geresulteerd in diverse exclusieve samenwerkingen zoals de op Amsterdam geïnspireerde Sin City II sneakers van KangaROOS. Bij ons krijg je niet alleen de mogelijkheid om nieuwe sneakers of streetwear te kopen, maar kun je ook terecht voor advies of vragen over de sneakerwereld en alles wat daar omheen hangt. SneakerBAAS is in die zin veel meer dan alleen een schoenenwinkel. Het is jouw ingang naar de kleurrijke, creatieve wereld van sneaker- en straatcultuur.

-
-

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen