Puma X Cloud9

Puma X Cloud9
Puma X Cloud9

Het wachten is eindelijk voorbij! De nieuwe collectie van Puma X Cloud9 is  verkrijgbaar bij SneakerBAAS. De gestoorde robot-mensen van Cloud9 staan erom bekend dat zij de digitale gevecht arena’s domineren in een tal van competitieve games. Vandaag brengen ze samen met een van onze favoriete merken, Puma, hun nieuwe collectie uit op onze website. De voorraad is gelimiteerd, dus als je onderdeel wil worden van het Cloud9-leger raden we je aan om de website snel te checken!

Over de collectie

De drop bestaat uit twee sneakers en een kledingcollectie. De eerste sneaker is Puma’s RS-Fast model in wit en blauw. De sneaker ziet er extra fris uit door de springende witte kleur en de lichtblauwe accenten, waaronder het Cloud9 logo. De Running System zolen dragen op hun beurt bij aan absoluut comfort.

Het tweede model van de collectie is er ook een die we al vaker hebben gezien. De Future Rider van Puma is ditmaal gekleed in het zwart met witte en blauwe accenten. Een groot contrast met de RS-Fast, maar zeker een schoen die gezien mag worden. Om de collectie af te maken is er daarnaast nog een totaal van drie kledingstukken toegevoegd aan de drop. Twee T-shirts en een longsleeve die perfecte geleiders zijn van de Sneakers, om jou in volledige Esports modus te kunnen laten gaan.

 Puma X Cloud9 Future rider 306930_01

 Puma X Cloud9 clothing line

Wil je toch nog even verder kijken? Check gerust onze andere nieuwe releases of blijf op de hoogte via onze Instagram pagina! @Sneakerbaas

Heb je jezelf verwend met een nieuw paartje? Deel het met ons via de socials met #Sneakerbaas! We zijn benieuwd naar jullie kicks!

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen