New Balance x ZEDZ x SneakerBAAS

New Balance x ZEDZ x SneakerBAAS

Samen met New Balance hebben wij contact opgenomen met de legendarische graffiti artiest en robot ingenieur Zedz, om iets unieks te creëren voor de release van de nieuwe colorways van de New Balance ML850.

New Balance brengt de klassieke 850 terug met een moderne touch, een minimalistisch silhouet die werd geïntroduceerd in 1996. De upper heeft een mix van suede, synthetische stoffen en ademende mesh. De sneaker heeft reflecterende details op de hiel en neus en een snelvetersysteem dat kan worden vergrendeld voor het snel en veilig straktrekken van de veters. De midsole heeft de kenmerkende ABZORB-technologie onder de hak en ROLLBAR TPU-ondersteuning onder de voorkant voor ultieme stabiliteit.

 

 

Zedz (wiens echte naam is Ronald van der Voet) is een graffiti artiest, een grafisch ontwerper, een professioneel kunstenaar en een robot ingenieur. Hij spuit graffiti sinds 1986 en wordt ook wel gezien als een legende wat betreft zijn graffiti kunst. Nadat Zedz zijn hogeschool had afgerond en een aantal jaar graffiti spoot op openbare plekken, begon hij een studie aan de Gerrit Rietveld Kunst Academie in Amsterdam en hier slaagde hij in 1998 voor. Zijn werken kunnen het best worden omschreven als kruisingen tussen graffiti en zijn dimensionale omgeving.

 

 

Per colorway zullen 40 mensen de kans winnen om de sneaker te bemachtigen en er een screen print bij te ontvangen. Bij het deelnemen aan de draw voor deze sneakers, geef je toestemming voor een automatische betaling voor als je als een van de 40 gelukkigen de draw wint. Bij deze sneakers wordt een originele genummerde screen print geleverd van het kunstwerk van Zedz in de kleuren van deze colorway. Dus vergeet je niet in te schrijven voor de draw!

 

Deze New Balance ML850YSA’s en de ML850YEU’s zijn 29 februari 2020 om 00:00 uur verkrijgbaar bij SneakerBAAS

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x $29.95

Subtotaal

Ik ga bestellen