New Balance Lunar New Year ''Year of the Tiger'' Collection.

New Balance Lunar New Year ''Year of the Tiger'' Collection.

Door de viering van het nieuwe maanjaar heeft ook New Balance een speciale collectie van sneakers uitgebracht die verwijzen naar het Chinese sterrenbeeld Jaar van de Tijger gebalanceerd met zachte kleurblokken waardoor ze echte blikvangers zijn:

De New Balance 57/40 'Eclipse Nightwatch Green' is geïnspireerd op de iconische New Balance 574 uit de jaren 90 en heeft een bovenwerk van suède en mesh en een stevige buitenzool voor extreme comfort en een nonchalante look. Hij komt samen met de colorway 'Black With Poppy' en verwijzen naar de camouflagekleuren van het Jaar van de Tijger. 

De New Balance XC-72 is gebaseerd op een ouder model uit de 70s en is nu teruggekomen met rode en zwarte tijger camo strepen toegevoegd in het midden van de tenen en over de hielen. Hij heeft grijstinten op de zijwanden en de suède overlays op de neus en hielen zijn effen zwart. De oversized N-logo's vallen op door een lichtere grijze tint en de geribbelde hielvorm is versierd met een mosterdgele buitenkant. 

De New Balance 327 Lunar New Year Collection  komen met gedurfde ontwerpen gericht op contrast en detail. Hij komt in 2 colorways en heeft een neutraal bovenwerk die bedekt is met suède, met niet-overeenkomende verfraaiingen op de ogen. De kenmerkende, grootschalige N-branding van de 327 valt op in contrast, terwijl een tonglabel met tijgercamouflage dient als een subtiele knipoog naar het Jaar van de Tijger.

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen