Karhu collectie

Karhu collectie
Alles wat ik wil is Karhu 😍

Een uitstekende uitgevoerde combinatie tussen subtiele en felle kleuren? Dat kan maar één ding betekenen… We hebben weer een dikke Karhu collectie te pakken! Deze keer hebben ze ons voorzien van 5 hele mooie paartjes waarbij een combinatie wordt gebruikt van rustige grijstinten en spattende roze kleur. De collectie wordt op vrijdag 12 maart gedropt in de geselecteerde retailers, dus zorg dat je op tijd op onze website te vinden bent als jij je paartje wil bemachtigen.

Wat zit er in de doos?

De nieuwe collectie bestaat uit drie Fusion 2.0’s, één Legacy 96 en een Synchron Classic. Drie van Karhu's meest begeerde modellen, die door hun kleursamenstelling een super verfrissende collectie opleveren. Door het gebruik van diverse materialen heeft Karhu een stel prachtpaartjes weten te ontwikkelen waarbij zowel stijl als comfort bewaard zijn.

Was je al opzoek naar een verfrissend paartje? Ze zijn inmiddels beschikbaar op de website, dus als je niet langer kunt wachten raden we je aan om verder te shoppen door hieronder op een van de foto’s te drukken!

Karhu sneakers F802660 F804100 – FUSION 2.0

KArhu F804098 – FUSION 2.0

Wil je toch nog even verder kijken? Check gerust onze andere nieuwe releases of blijf op de hoogte via onze Instagram pagina! @Sneakerbaas

Heb je jezelf verwend met een nieuw paartje? Deel het met ons via de socials met #Sneakerbaas! We zijn benieuwd naar jullie kicks!

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen