Het Karhu “Colour of Mood” Pack Part 3 en het “Outdoor” Pack

Het Karhu “Colour of Mood” Pack Part 3 en het “Outdoor” Pack

Aankomende vrijdag, 6 november 2020, brengt het Finse Karhu maar liefst twee verschillende packs uit. We hebben het hier over een vervolg van het “Colour of Mood” Pack en de nieuwe “Outdoor” Pack.

Het “Colour of Mood” Pack Part 3 bestaat uit een Fusion 2.0 en een Aria 95 Model. Zoals altijd zijn de sneakers gemaakt van premium materialen. De Fusion 2.0 bevat de kleuren rood, roze en bruin. De sneaker bestaat voornamelijk uit suède en een klein beetje uit mesh. Ook zijn er blauwe hints geplaatst in de sock liner, heel tab en lace holders. De Aria 95 bestaat uit de kleuren donkerroze, blauw, wit en bruin. Ook deze sneaker is gemaakt van suède en mesh.

Het “Outdoor” Pack bestaat uit twee Fusion 2.0 modellen. De Fusion 2.0 “Stormy Weather” en de Fusion 2.0 “Peyote”. Natuurlijk zijn beide sneakers weer opgebouwd uit mesh, suède en textiel. De Fusion 2.0 “Stormy Weather” bestaat uit de kleuren donkerblauw en tinten roze. De Fusion 2.0 “Peyote” is een stukje kleurrijker. Deze sneaker bestaat uit de kleuren licht bruin en blauw. Ook zijn er gele hints geplaatst op de heel tab en eyestays.

De releases van beide packs is 6 november 2020 bij SneakerBAAS. Zorg dat je op tijd bent!

 

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen