Reebok X DreamWorks "Kung Fu Panda"

Reebok X DreamWorks

We hebben een hoop mooie paartjes gehad, maar deze nieuwe drop onderscheidt jou wel echt van de rest! De nieuwste 3-pack van Reebok gaat namelijk gepaard met de lang verwachtte film Kung Fu Panda 4. De film zou eigenlijk uitkomen in 2018, maar heeft nog even op zich laten wachten. Reebok heeft deze schoenen in samenwerking met DreamWorks tot in de puntjes uitgewerkt en voorzien van diverse details waarbij iedere schoen zijn eigen verhaal heeft. Wat ons betreft zijn deze dus zeker het wachten waard geweest. Hieronder worden alle drie de kicks apart met je doorgenomen. Heb jij je favoriet al gespot?

Kung Fu Panda x Club C 85 "Gravel"

Om te beginnen de “Gravel”, één van de twee Club C’s uit de Kung Fu Panda-pack. Een uitgesproken design waarbij gelet is op de details. Door gebruik te maken van verschillende stoffen, kleuren en prints is dit er eentje die je niet snel zal vervelen.

Kung Fu Panda x Club C 85 "Paperwhite"

De nieuwe “paperwhite” is de rustigste, maar zeker niet de minste schoen uit deze drop. Het rustige, witte design maakt dit een mooie essential waarbij toch is gelet op de laatste puntjes. Zo is de voering volledig anders bij ieder paar en is de binnenzool ook uniek in zijn soort.

 

Kung Fu Panda x InstaPump Fury "Black"

Tot slot is DreamWorks aan de haal gegaan met misschien wel Reebok’s meest iconische silhouet, de Instapump. Deze schoen is voorzien van een uniek luchtsysteem, waardoor hij jou geheid als gegoten zal zitten. Een mooie tribute aan de film en een vette eyecatcher voor op straat, voorzien van de kleuren van hoofdrol Po.

Benieuwd naar meer sneakers? Klik hier, of houdt onze Instagram in de gaten! @Sneakerbaas

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen