Reebok Hot Ones Classic leather legacy

Reebok Hot Ones Classic leather legacy

Op zoek naar nieuwe vette kicks? We hebben binnenkort weer een heet paartje voor je! 🔥 Reebok is namelijk de samenwerking aangegaan met de steeds populairder wordende YouTube serie Hot Ones van Complex! Deze schoen is de definitie van vuur en zijn de geschikte “Last dab” voor jouw outfit. 

 

De sneaker is van zichzelf al een plaatje om naar te kijken, maar dat is niet het enige wat deze schoen zo bijzonder maakt. Naast het extreme comfort van de schoen door de gebruikte stoffen, heeft dit paartje nogal een verhaal. Ze worden dan ook wel "The Thirst Quencher" (De dorstlesser) genoemd, maar daarover later meer!

Voor degenen die het nog niet kennen, Hot Ones is de bekende YouTube show met hete vragen en nog hetere kipvleugels, zoals de presentator Sean Evans dat zo mooi verwoordt. In elke aflevering wordt de presentator vergezeld door een beroemdheid die wordt uitgedaagd om tijdens het interview tien hete kipvleugels te eten. Hoewel dat op het eerste oog niet al te moeilijk lijkt, is er een addertje onder het gras die het moeilijker maakt, de kipvleugels worden namelijk steeds pittiger. 

De Dorstlesser

Dus, waar komt deze naam precies vandaan? De inspiratie voor de schoen is terug te vinden in het water en de melk die de gasten drinken om de hitte van de kipvleugels te onderdrukken. De laatste vlammen op de sneaker worden geblust door de ice-loopzool en de bevroren water graphics die op de zijkant te zien zijn. Verder is de tong voorzien van een uniek label die de flessen water representeert die frequent worden bijgevuld. Tot slot is de inlegzool volledig custom en voorzien van een mozaïek van hotwings, saus en verkoelende drankjes.

Worden dit je nieuwe lievelingspaartje? Ze zijn vanaf donderdag beschikbaar op onze website!

Reebok Hot Ones Classic leather legacy

Toch opzoek naar wat anders? Check dan zeker onze andere nieuwe releases of houd onze Instagram in de gaten! @sneakerbaas

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen