Puma Mirage MOX Kidsuper "Forever Blue''

Puma Mirage MOX Kidsuper
"Everything is possible"

“Alles is mogelijk” Wijze woorden van een 15-jarige jongen genaamd Cole Dillane die begon aan een T-shirt lijn onder de naam Kidsuper. Later zou hij bekend komen te staan als een grote kledingontwerper die onder meer fashion icoon Young Thug en Mac Miller wist te kleden. Vandaag brengt hij samen met Puma een nieuwe Mirage Mox uit in zijn herkenbare kinderlijke stijl waarmee hij wederom iets baanbrekends neerzet.

 

Na meerdere succesvolle releases van Puma en Kidsuper is het weer raak met deze vernieuwende sneaker en de aandacht voor de details is werkelijk waar uniek in haar soort. Zo heeft de form strip een tear-off finish gekregen en zijn de stiksels duidelijk zichtbaar, waardoor de schoen nog midden in het ontwerpproces lijkt te zitten. Daarnaast heeft het laatste veter oogje veel weg van een oog. Iets wat door Kidsuper vaker wordt teruggebracht in hun kledingstukken.

De sneaker is beschikbaar op onze website voor alle liefhebbers van deze exclusieve schoen. Shop nu door op de afbeelding hieronder te drukken.

 

 

Wil je toch nog even verder kijken? Check gerust onze andere nieuwe releases of blijf op de hoogte via onze Instagram pagina! @Sneakerbaas

Heb je jezelf verwend met een nieuw paartje? Deel het met ons via de socials met #Sneakerbaas! We zijn benieuwd naar jullie kicks!

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen