Nike Blazer Mid 77 SE "White Leopard"

Nike Blazer Mid 77 SE

De Nike Blazer mid ‘77

Everything looks better with a swoosh”. Zeker wanneer de swoosh uitgerust is in luipaard print. Nike is terug met een re-do van hun befaamde Blazer model uit ’77. Hoewel de Blazers voor het eerst hun gezicht lieten zien op de basketbal velden in 1973, is de versie die vier jaar later uitkwam altijd in betere aarde gevallen, wat vandaag de dag nog steeds terug te zien is. Dit model maakt namelijk eens in de paar jaar haar terugkeer bij de streetwear liefhebbers.

Vandaag de dag wordt de blazer nog steeds door velen gerockt en gewaardeerd om hoe simpel deze sneaker in elkaar steekt. Onder andere de skater community had niet lang nodig om dit paartje te adopteren als onofficieel gecertificeerde skate schoen door de stevigheid en de look. Het silhouet past overal bij en heeft naast een strakke uitstraling ook een historisch verhaal dat zich al meer dan 45 jaar aan het ontvouwen en aan het ontwikkelen is.

Vindt je deze nu net ze vet als wij? Shop dan nu door op de afbeelding te drukken! Ben je toch op zoek naar wat anders? Check dan hier een van onze andere releases, of blijf op de hoogte op onze Instagram! @Sneakerbaas

Nike Blazer Mid 77 SE "White Leopard"

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen