Nike Blazer Low '77 Jumbo

Nike Blazer Low '77 Jumbo

Deze streetwear ster wordt in een nieuw jasje gestoken met jumbodetails. De Nike Blazer Low '77 Jumbo heeft een oversized Swoosh design, extra brede veters en dikkere stiksels voor de klassieke look waar wij zo van houden!

Hoewel Off-White en Nike vaak samenkomen om ideeën te versmelten, maken de twee zich evenzeer schuldig aan het lenen van elkaars ideeën. De Nike Blazer Low '77 Jumbo is slechts een van de vele voorbeelden, de gewijzigde details zijn een weerspiegeling van de bestaande concepten van Virgil Abloh.

Over een groot deel van het bovenwerk van de Nike Blazer Low ’77 Jumbo ‘White / Pink Oxford’ schaduwt de schoen bestaande paren en bootst ze hun witte leer en grijze suède teen na. De panelen zelf dwalen echter ver uit de lijn en liggen bovenop het profiel en de vetereenheid met een veel grotere voetafdruk. Daarachter vallen de Swoosh en het hiellipje, hoewel op dezelfde manier vergroot, nog verder op dankzij hun lichtroze kleur. Alles zit dan bovenop een relatief standaard, Sail-shaded tooling.

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen