Nike Air Max 90 "Summit white"

Nike Air Max 90
Reis terug in de tijd met deze dikke, nieuwe Nike Air Max 90’s. De sneaker met de grote bubbel stamt uit jaren 90 en was destijds baanbrekend samen met de voorganger; de Air Max 1. De uitzonderlijke kleursamenstelling waarin ze nu zijn uitgebracht geven je een frisse look die perfect is voor de opkomende lente. 

 

De “Summit white” heeft een uniek pastel kleurenpalet en is net als de andere 90’s opgebouwd vanuit verschillende materialen. Met name het striksysteem is opvallend, omdat dit destijds de eerste keer was dat hiervoor gebruik werd gemaakt van verschillende materialen.

Opgegroeid tussen de gabbers

De Air max 90 groeide tegelijk op met de gabber/hardcore scene en wordt sindsdien in een adem genoemd met deze subcultuur. Een prachtig voorbeeld van hoe een groep een schoen zo eigen kan maken. Tegenwoordig komt de Air Max 90 ook weer steeds meer terug in het alledaagse straatbeeld, wat wij natuurlijk mooi vinden om te zien. Het is tenslotte een schoen met een rijke geschiedenis en een verhaal waar je uren door kan worden geboeid.

Ben je toch op zoek naar wat anders? Check dan hier een van onze andere releases, of blijf op de hoogte op onze Instagram! @Sneakerbaas

Nike air max 90 summit white

Nike air max 90 summit white

 

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x $29.95

Subtotaal

Ik ga bestellen