Karhu "Metro" pack

Karhu

Finland staat bekend om zijn prachtige natuur, design en rijke sportgeschiedenis. Elk seizoen produceert Karhu concepten op basis van een van deze drie elementen en voor hun volgende release hebben ze gekeken naar architectonisch ontwerp.

Zo gaven architecten als Eliel Saarinen, Alvar Aalto en Lars Sonck de stad Helsinki een zeer onderscheidend karakter en tot op de dag van vandaag blijven getalenteerde architecten dat doen. Voor het komende Karhu Fusion 2.0 Pack liet Karhu zich inspireren door Helsinki's nieuwe netwerk van metrostations. Verschillende architecten ontwierpen de 8 nieuwe stations op de route van het centrum van Helsinki naar Espoo. Een van Karhu's favoriete stations is Matinkylä. Vorst en zomerwolken inspireerden het plafond van het platform dat is gevormd uit verschillende aluminiumplaten die in witte tinten zijn geverfd.

Verwijzend naar het plafondontwerp, zijn beide Fusion 2.0's uit verschillende soorten technische mesh gemaakt met leren overlays. Samen met het kleurenpalet van verschillende tinten wit en oranje accenten, geeft dit deze twee Fusion 2.0's een nieuwe look en feel!

Het Karhu Fusion 2.0 “Metro” pack released op vrijdag 29 mei 2020 bij SneakerBAAS.nl.

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen