Karhu Legacy '96 x Moomin "A Proper Introduction"

Karhu Legacy '96 x Moomin

Vorige maand teasde Karhu je met de release van de Karhu x Moomin Aria 95. Het is duidelijk dat ze daar niet konden stoppen, dus nu lanceert Karhu nog 5 Moomin colab sneakers om van te houden! Deze collectie bevat niet alleen nog meer sneakers voor volwassenen, maar introduceert ook de Karhu Kids collectie.

Voor degenen die niet bekend zijn met Moomin, is het tijd voor "A Proper Introduction" van de Moomin familie, hun goede vrienden en de grafische vormgeving van Moomin. We willen laten jekennismaken met het prachtige logo, dat is gemaakt uit typografie die zijn ontworpen door de maker van Moomin, Tove Jansson.

Moomin kunstwerken staan ​​erom bekend dat ze worden gebruikt in stofontwerpen, en Tove Jansson heeft er zelf een gemaakt, die in deze collectie flink aanwezig is. Dit specifieke ontwerp werd in de jaren 70 gemaakt in opdracht van het Finse textielbedrijf en Karhu medewerker Finlayson.

 

 

De Finse fotograaf Mona Salminen maakte foto's van de opkomende samenwerking van Karhu & Moomin in het enige Moomin museum ter wereld, dat zich in Tampere, Zuid-Finland, bevindt. Originele kunstwerken van auteur / kunstenaar Tove Jansson en 3D-tableaus van graficus Tuulikki Pietilä werden gebruikt als achtergrondontwerpen voor de fotoshoot in dit niet traditionele museum.

De Karhu x Moomin "A Proper Introduction" collectie wordt gelanceerd op zaterdag 21 maart op SneakerBAAS.nl en je kunt je nu inschrijven voor draw via Launches.SneakerBAAS.com!

 

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen