Karhu “Hockey” Pack Part 2

Karhu “Hockey” Pack Part 2

In Finland speelt ijshockey een belangrijke rol in het leven. Daarom brengt het Finse merk Karhu aanstaande vrijdag, 16 oktober 2020, een vervolg op het Karhu “Hockey” Pack uit.

Vorige keer bestond het pack uit vijf Karhu sneakers die waren geinspireerd op ijshockey. Iets wat Karhu heel belangrijk vindt. Dit keer bestaat het pack uit drie unieke modellen, de Fusion 2.0, de Legacy 96 en de Synchron Classic.

De Fusion 2.0 heeft een blauw/witte colorway gekregen. De sneaker is gemaakt van mesh in een combinatie van lederen overlays. De bovenste helft is gemaakt van suède en heeft een blauwe kleur gekregen. Het onderste deel is wit gekleurd. Op de tong staat het Karhu logo met het Finnsport logo op de zijkant van de hiel.

De Legacy 96 is een stukje kleurrijker. De colourway is grijs, wit, groen en oranje. De sneaker is wederom gemaakt van mesh en van grijs suède. De oranje kleur is terug te vinden rondom de enkel.

De laatste sneaker is de Synchron Classic en heeft gekleurde suède panelen op de hiel. Op de midfoot is donkerblauwe suède en grijs leer te vinden. De Karhu branding is geplaatst op de tong, midfoot en hiel.

De Karhu “Hockey” Pack part 2 wordt 16 oktober 2020 released bij SneakerBAAS.

 

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen