KangaROOS x Superplum

KangaROOS x Superplum

De "grootouders" voor het Superplum zijn de landrassen uit het dorp Bottenbach. Sinds ongeveer 30 jaar produceren zij pruimen van een enorme berg met behulp van traditionele recepten en een speciale methoden in een grote koperen ketel voor een heerlijke pruimenjam. De kleur van de KangaROOS Superplum past daarom perfect bij de pruimen. Daarnaast is er een speciale verrassing voor elk paar: een glas van de originele Bottenbach jam. 

De Superplum maakt deel uit van de herfst / wintercollectie en is deels gemaakt van gerecyclede plastic flessen! De PET Tec Mesh is een nieuwe technologie waarmee tot 50% van de gebruikelijke CO2-uitstoot kan worden veiliggesteld. Het vermindert ook afval, brandt energie en verlaagt uitlaatgassen. Op de Upper is een combinatie van de PET Tec Mesh en kalfsleer uit Italië. 

Dynacoil is een schokabsorberend en een energie-recycle systeem dat ingebouwd is in de zolen van KangaROOS sneakers. Het basismateriaal werd ontwikkeld door NASA en gebruikt in de Apollo-vluchten voor schokabsorptie in de laarzen van de astronauten. Dynacoil is een buisvormig weefsel van in elkaar grijpende, veerkrachtige nylondraden. Het is erg licht en ongelooflijk stabiel waardoor je comfortabel en stevig in je sneakers staat. 

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen