glOry hOle x KangaROOS 'Reeperbahn

glOry hOle x KangaROOS 'Reeperbahn

Vernoemd naar de touw makers van de late 18e eeuw, de zogenaamde "Reepers", verwierf de straat een beruchte reputatie voor een bruisend nachtleven vol livemuziek, dans en voornamelijk amusement voor volwassenen en zeilers van over de hele wereld in de jaren 1920. Na de Tweede Wereldoorlog namen seks, drugs en Rock ’n’ Roll St.Pauli met storm over, met als hoogtepunt de carrière-start van de Beatles rond 1960. 

 

De geur van vrijheid ging altijd gepaard met gemene misdaden en machtige gangsters die voor zaken zorgden, van wie sommigen legenden werden. Hoewel de zeelieden zijn vervangen door hordes toeristen, zijn sommige legendarische bezienswaardigheden er nog steeds in geslaagd om de tijden van verandering te overleven. Plaatsen zoals Zur Ritze met zijn iconische gespreide benen logo. Met een raamloze pub in de achtertuin met een bijgevoegde volledig uitgeruste boksclub op de beneden verdieping, die tot vandaag nog steeds in gebruik is. 

 

In de vroege jaren 1980 werd de bar op de begane grond - een bekende speeltuin voor outlaws en prostituees. Ondertussen trok de onderliggende sportschool verschillende internationale boksers van wereldklasse aan om hun trainingen uit te voeren en voorbereidingen te treffen op dat moment. Samen lanceren KangaROOS en Glory Hole deze Collabo op basis van de Ultimate. Het beste nappaleer en geperforeerde kalfs nubuck werden verwerkt op het bovendeel in de Hummel & Hummel fabriek. 

 

De ademende fluwelen voering weerspiegelt het onderscheidende kleurenschema op de "Reeperbahn". DYNACOIL is - zoals altijd - het wapen bij uitstek als het gaat om dempingssystemen bij KangaROOS. Het project "Reeperbahn" van KangaROOS x Glory Hole is een eerbetoon aan het gouden tijdperk van St.Pauli & mensen gecharmeerd door de felle lichten en beloften van zonde. De sneaker is wereldwijd beperkt tot 400 paar. Doe mee aan de draw op: 

Launches.SneakerBAAS.com

 

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen