Clarks Originals 2021 collectie

Clarks Originals 2021 collectie
Clarks Originals heeft zojuist hun nieuwe collectie gedropt en wij zijn nu al super hyped! De nieuwe collectie heeft een mooie diversiteit en geeft een bruisende touch aan de verfijnde en elegante look die we van Clarks gewend zijn. Benieuwd naar de details? Lees hieronder waar ze mee gekomen zijn.
Clarks “Wallabee” – Off-white / Camo / Mint / Lilac / White Suede / Mint suede

Clarks’ Wallabee model is al een icoon sinds de originele release is de 60’s. De wallabee’s zijn een gewaardeerde schoen bij een uiteenlopende doelgroep van hiphop-legendes tot high-end cultuur liefhebbers. Hoewel de blauwdrukken van deze schoen sinds de eerste versie nog onveranderd zijn, meten ze zich nog steeds gemakkelijk met de hedendaagse comfort en design standaard. Met deze release is Clarks duidelijk op experimentele tour gegaan, zoals te zien is aan de kleur- en materiaalkeuze van de nieuwe collectie.

Clarks “Tor Run” – Rust / White / Black

Naast de Wallabee’s die terug te vinden zijn in de nieuwe collectie, heeft het Engelse schoenenmerk ook besloten een nieuwe stap te maken met hun 2021 collectie. Clarks is aan de slag gegaan met de materialen die groot deel uitmaken van hun populariteit om een nieuw model genaamd ‘Tor Run’ in het leven te roepen. Het topkwaliteit-leer en de crêpe-zool houden de klassieke naam in stand, waar het verfrissende, sportieve model bewijst dat Clarks nog altijd in staat is om met nieuwe modellen de huidige standaard te overtreffen.

Clarks Wallabee Lilac mint

Clarks Tor Run 26160475

Ben je toch op zoek naar wat anders? Check dan hier een van onze andere releases, of blijf op de hoogte op onze Instagram! @Sneakerbaas

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen