BAAS Meets: ZEDZ voor de New Balance 850 YSC

BAAS Meets: ZEDZ voor de New Balance 850 YSC

Samen met New Balance hebben wij contact opgenomen met de legendarische graffiti artiest en robot ingenieur Zedz, om iets unieks te creëren voor de release van de nieuwe colorways van de New Balance 850 YSC.

New Balance brengt de klassieke 850 terug met een moderne touch, een minimalistisch silhouet die werd geïntroduceerd in 1996. De upper heeft een mix van suede, synthetische stoffen en ademende mesh. De sneaker heeft reflecterende details op de hiel en neus en een snelvetersysteem dat kan worden vergrendeld voor het snel en veilig straktrekken van de veters. De midsole heeft de kenmerkende ABZORB-technologie onder de hak en ROLLBAR TPU-ondersteuning onder de voorkant voor ultieme stabiliteit.

 

Zedz (wiens echte naam is Ronald van der Voet) is een graffiti artiest, een grafisch ontwerper, een professioneel kunstenaar en een robot ingenieur. Hij spuit graffiti sinds 1986 en wordt ook wel gezien als een legende wat betreft zijn graffiti kunst. Nadat Zedz zijn hogeschool had afgerond en een aantal jaar graffiti spoot op openbare plekken, begon hij een studie aan de Gerrit Rietveld Kunst Academie in Amsterdam en hier slaagde hij in 1998 voor. Zijn werken kunnen het best worden omschreven als kruisingen tussen graffiti en zijn dimensionale omgeving.

Bij het deelnemen aan de draw voor deze sneaker, geef je toestemming voor een automatische betaling voor als je als een van de 40 gelukkigen de draw wint. Bij deze sneakers wordt een originele genummerde screen print geleverd van het kunstwerk van Zedz in de kleuren van deze colorway. Dus vergeet je niet in te schrijven voor de draw!

Deze New Balance 850 YSC’s zijn 1 februari 2020 om 00:00 uur verkrijgbaar bij SneakerBAAS!

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x $29.95

Subtotaal

Ik ga bestellen