BAAS Meets: De sluwe vos

BAAS Meets: De sluwe vos

De afgelopen twee jaar heeft De Sluwe Vos meedogenloos gewerkt aan het creëren van een nieuwe, volledig analoge liveshow waarin hij gloednieuw materiaal speelt. Wij van SneakerBAAS hebben hem bezocht in zijn eigen huis, om meer te weten te komen over zijn leven en hoe sneakers daarin een rol spelen.

Na jaren op Lowlands te hebben opgetreden, bouwde hij een sterke band op met de bezoekers van Nederlandse festivals. Zodoende bracht het zogezegde Nederlandse wonderkind de laatste keer dat hij speelde de helft van zijn studio met synthesizers en drummachines naar het podium en legde hij 60 minuten rauwe house en techno neer die de beruchte Bravo-kathedraal tot een intense finale bracht.

 

Sneakers spelen een belangrijke rol in zijn carrière als artiest. Niet alleen laten sneakers hem om zijn gemak voelen, ook zorgen ze voor comfort tijdens zijn optredens en daar omheen. De Sluwe denkt vaak niet na over welk paartje hij pakt, hij weet welke hij comfortabel vindt en pakt hiervan de dichtstbijzijnde.

 

In de video vertelt hij een verhaal over zijn zoektocht naar een specifieke plaat, wat zijn motivatie is om te blijven leren en laat hij wat horen van zijn eigen werk.

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen