ATELIER KAMP x KangaROOS Ultralight MiG "VIC"

ATELIER KAMP x KangaROOS Ultralight MiG

FOR UNITY AND TOGETHERNESS.

Design studio ATELIER KAMP uit Vienna is de samenwerking aangegaan met KangaROOS om een sneaker uit te brengen die is geïnspireerd op het VIC, beter bekend als Vienna International Center. Oprichter Nora en Florian Kampelmühler zijn gespecialiseerd in grafisch design, illustration, handlettering en visual merchandising. De twee designers zitten diep in de Hiphopcultuur en worden geïnspireerd door alles om hun heen. 

ATELIER KAMP x KangaROOS Ultralight MiG "VIC" 47508-000-4414

Voor ATELIER KAMP is het Vienna International Center erg belangrijk, omdat het veel herinneringen met zich meebrengt. Zo werkte de tante van Florian Kampelmühler in het VIC en kocht ze voor hem altijd snoep en drankjes. 

De sneaker is gemaakt in de Hummels & Hummels fabriek in Duitsland. Het bovenwerk is voor een groot deel gemaakt van hoge kwaliteit nappaleer in een mooie blauwe kleur. Aan de achterkant is gebruik gemaakt van zacht lichtgrijs suede. De zijpanelen doen denken aan de constructie van het VIC. Als ode aan de jaren 70 is er een oranje kleur gebruikt op het KangaROOS logo en sockliner van de sneaker. 

ATELIER KAMP x KangaROOS Ultralight MiG "VIC" 47508-000-4414

De ATELIER KAMP x KangaROOS Ultralight MiG “VIC” komt in een speciale box met daarin een paar sokken, een boekje met informatie over de sneaker en veters. 

De ATELIER KAMP x KangaROOS Ultralight MiG “VIC” komt uit op vrijdag 10 september bij SneakerBAAS. Jij kan je nu al inschrijven via onze launches pagina.

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen