Air Max 90 "Summit White"

Air Max 90

BOEM, Nike is terug met een nieuwe unieke variant van de Air Max 90. Dit klassieke model vindt zijn oorsprong in de jaren ’90 en heeft al een hoop verschillende jasjes mogen aantrekken. Onder meer Dizzee Rascal en Jeff Staple gingen al aan de haal met dit model, wat resulteerde in Sneakers die vandaag de dag nog steeds hoog op een ieder zijn wishlist staan.

Deze keer was het Nike zelf die de volledige regie nam over het ontwerpen van deze monsterlijke schoen. Uitgerust met een gouden chain en swoosh is deze eyecatcher de kers op de taart van jouw outfit. Een perfecte match voor een gruwelijke ketting of je favoriete oorbellen. Hoe je het ook wendt of keert, dit brute model zorgt ervoor dat jij erbij loopt als een koning(in).

Nike sneaker Air Max 90

Kun jij deze schoonheid nou niet weerstaan? Zorg dan dat je er op tijd bij bent, want ze gaan hard! Zit je maat er niet meer tussen of kijk je liever nog even verder naar andere sneakers? Check dan zeker de andere nieuwste releases, of houdt onze Instagram in de gaten! @Sneakerbaas

Andere verhalen

Winkelmand

×

Product title

1 x €29,95

Subtotaal

Ik ga bestellen